Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: یک کم فشار حاره ای در حوالی مدار ۲۲ درجه و در نزدیکی دریای عمان تشکیل شد و انتظار می رود در ۲۴ ساعت آینده به یک طوفان حاره‌ای تبدیل شود. - اخبار استانها -

علی ملاشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهداناظهار داشت: یک کم فشار حاره ای در حوالی مدار 22 درجه و در نزدیکی دریای عمان تشکیل شد و انتظار می‌رود در 24 ساعت آینده به یک طوفان حاره‌ای تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه پیش‌بینی و هشدار هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: همانطور که انتظار می‌رفت امروز کم فشار فعال در شمال غرب هند به یک کم فشار حاره‌ای تبدیل شد و پیش‌بینی می‌شود رفته رفته تقویت شود.

وی افزود: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل های جوی انتظار می‌رود این کم فشار در 24 ساعت آینده به یک طوفان حاره‌ای تبدیل شود و به سمت شمال-شمال غرب حرکت کند.

هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان؛ وزش بادهای 120روزه تشدید می‌شودجولان بادهای 120 روزه در سیستان؛ طوفان شن 112 کیلومتری زابل را در غبار محو کرد"مرادآباد چابهار "محروم‌ترین نقطه کشور برق‌رسانی می‌شود

رئیس گروه پیش‌بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر آنچه امروز در خروجی نقشه‌های پیش‌یابی مشاهده شد، به واقعیت تبدیل شود، طوفان حاره‌ای فردا تشکیل می‌شود و به سمت سواحل مکران حرکت می‌کند.

ملاشاهی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود طوفان روز شنبه در جنوب غرب پاکستان و نزدیک مرز جنوب شرق ایران به خشکی برخورد کند و رفته رفته تضعیف شود.

وی مهمترین پیامدهای این طوفان حاره‌ای در محدوده فعالیت آن وزش بادهای شدید با سرعت بیش از 100 کیلومتر بر ساعت، مواج شدن دریا و افزایش ارتفاع موج به چهار متر و بارش‌های فوق سنگین است.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: الگوهای پیش‌یابی و تحلیل آخرین تصاویر ماهواره‌ای نشان می دهد سواحل سیستان و بلوچستان کمترین تأثیر از طوفان و مخاطرات ناشی از آن را دارد اما به دلیل تغییر پذیری مسیر حرکت طوفان‌ها احتمال دارد شرایط تغییر کند.

ملاشاهی تصریح کرد: برخلاف شرایط سواحل استان، وضعیت فراساحل به ویژه در مسیرهای دریایی به سمت پاکستان و شمال غرب هند به هیچ وجه مناسب نیست و توصیه می شود دریانوردان فراساحل استان تا زمان پایان فعالیت طوفان به این مسیرها تردد نکنند.

وی اضافه کرد: مرکز پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان به صورت شبانه روزی فعالیت طوفان حاره ای را زیر نظر دارد و هر گونه تغییر در مسیر حرکت و یا تغییر شدت طوفان را در روزهای آینده اطلاع رسانی خواهد کرد.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به افزایش ارتفاع موج و متلاطم شدن دریای عمان در روزهای آینده، توصیه می شود فعالین دریایی جنوب از فعالیت های دریایی خودداری کنند.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان طوفان حاره ای دریای عمان حاره ای تبدیل شود کم فشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۶۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعلام هشدار نارنجی باد و باران در استان سمنان
  • احتمال وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر/ سواحل متلاطم است
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • انگلیس از وقوع ۲ انفجار در سواحل یمن خبر داد
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • ۲ هشدار هواشناسی برای لرستان/ سامانه بارشی در راه است