Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، به نقل از انتخاب، توفان حاره‌ای که از روز جمعه در اقیانوس هند پیش بینی شده است در مسیر ‌سواحل جنوبی ایران در حرکت است هر چند که به گفته رئیس مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس، تاثیر توفان حاره‌ای بر سواحل هرمزگان اندک خواهد بود

اما مسئولان مرتبط تاکید دارند که تمهیدهای لازم به خصوص توسط شناورهای سبک بایستی از روز جمعه تا دو‌شنبه هفته آینده باید رعایت شود و قطعا ‌ تاثیرهای این توفان حاره‌ای بر سواحل استان سیستان و بلوچستان بیشتر از هرمزگان پیش بینی می‌شود و بیشترین تاثیر را برای کشورهای هندوستان و پاکستان خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس پیش‌بینی‌ها، وقوع توفان در سواحل جنوبی کشور قطعی خواهد ‌بود به طوری که ‌توفان سنگینی به وقوع خواهد پیوست که تاکنون سابقه نداشته و تمام سواحل مکران از چابهار تا تنگه هرمز را طی 4 روز دربر می‌گیرد.‌

در همین راستا مهرداد حسن زاده ظهر امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: بدنبال اعلام اخطاریه‌های متعدد از سوی سازمان هواشناسی کشور و هرمزگان مبنی بر در پیش بودن طوفان و تندباد حاره‌ای در سواحل مکران و دریای عمان، اقدامات لازم به منظور کاهش مخاطرات در جریان است.

وی افزود: آمادگی‌های لازم برای تخلیه اضطراری برخی روستاهای ساحلی به منظور در امان ماندن مردم از طغیان دریا و بالاآمدن سطح دریا بدلیل طوفان در حال انجام است و اطلاع‌رسانی گسترده به مردم از طریق بخشداران و دهیاران شهرستان‌های سیریک و جاسک در حال انجام است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، زمان رسیدن این سامانه به مناطق شرقی هرمزگان را احتمالا از فردا عنوان کرد و گفت: با این حال در حال ایجاد آمادگی‌های کامل هستیم و اخطاریه‌های مکرر به شناورهای صیادی و تجاری نیز داده شده تا به سواحل بازگردند و قایق‌ها و دیگر شناورها نیز نسبت به ایمن‌سازی حضور خود در اسکله‌ها اقدام کنند.

به گزارش انتخاب پیش بینی وقوع تندباد تا سرعت ۷۰ کیلومتر بر ساعت و برخاستن امواجی به ارتفاع ۳ تا ۴ متر بدنبال فعالیت این سامانه در مناطق شرقی هرمزگان و سواحل مکران صورت گرفته است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: طوفان حاره ای اقیانوس هند سواحل جنوبی ایران پیش بینی حاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی برای ۵ استان | کاهش دمای محسوس در شمال شرق

به گزارش همشهری ‌آنلاین کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر به همشهری گفت: «در شمال غرب و غرب کشور، سواحل خزر، شمال شرق کشور، استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بخش‌هایی از جنوب و مرکز کشور به شکل رگبار باران همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) در نیمه شرقی و استان‌هایی که در دامنه جنوبی البرز واقع شدند از جمله تهران، البرز، قزوین و سمنان کاهش دمای محسوس را نیز داریم.»
کبری رفیعی افزود: «روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) هشدار نارنجی برای ارتفاعات سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های مازندران، گلستان، خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی و شمال خراسان جنوبی است که شدت بارش‌ها را در پی دارد.»
رفیعی درباره مخاطرات هشدار نارنجی به آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه و تگرگ اشاره کرد.
کارشناس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: «روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) برای سواحل خزر، شمال شرق و ارتفاعات البرز بارش‌های رگباری رخ می‌دهد که با وزش باد نیز همراه است. شدت بارش‌ها به استان‌های مازندران و خراسان رضوی مربوط می‌شود. این مناطق و به ویژه در شمال شرق کشور کاهش محسوس دما را نیز دارند.»
به گفته رفیعی، در روزهای جمعه (۲۱ اردیبهشت) و شنبه (۲۲ اردیبهشت) در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید خواهد بود.
امروز آب‌های خلیج فارس مواج و متلاطم است. از عصر امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) تا جمعه (۲۱ اردیبهشت) مرکز و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است و افزایش ارتفاع موج اتفاق می‌افتد.
تهران نیز برخی ساعات بارش رگباری را دارد. نوسانات دمایی پایتخت هم بین ۲۱ و ۱۲ درجه سانتی‌گراد است.

بیشتر بخوانید:
باران تا پایان هفته ادامه دارد | فعالیت سامانه بارشی جدید در کدام استان‌هاست؟
تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری

کد خبر 850100 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران استان آذربایجان شرقی سازمان هواشناسي

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر/ سواحل متلاطم است
  • هشدار نارنجی برای ۵ استان | کاهش دمای محسوس در شمال شرق
  • هشدار نارنجی هواشناسی درباره سیلاب در ۱۰ استان
  • خسارت طوفان به تاسیسات برق شهرستان‌های خراسان رضوی
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۹ اردیبهشت
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • صدور هشدار هواشناسی سطح زرد؛ هوای خراسان جنوبی دوباره بارانی می‌شود
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر، ۱۷ اردیبهشت