Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با هشدار درباره طوفان های ناشی از پدیده چرخند حاره‌ای، بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله و کاهش خسارات ناشی از این پدیده تاکید کرد.

صادق ضیائیان دراین باره، گفت: در حال حاضر پدیده چرخند حاره‌ای در منتهی‌الیه دریای عرب قرار دارد و در حال ورود به دریای عمان است؛ برای این پدیده دو مسیر، یکی مسقط و عمان یا سواحل مکران تا شرق هرمزگان پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای این پدیده وزش باد شدید، طوفان شن و خاک و بارش های شدید در سواحل را حتی تا عمق چند کیلومتری ساحل می توان پیش بینی کرد. احتمال ایجاد بارش هایی حتی تا ۱۰۰ میلیمتر نیز پیش بینی می شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: انتظار می رود این پدیده خساراتی به همراه داشته باشد البته اگر سناریوی حرکت به سمت مسقط اتفاق بیافتد، شدت خسارات کمتر خواهد شد اما لازم است تمهیدات لازم اندیشیده شود تا اگر مسیرش به سمت ایران بود که به احتمال ۶۰ یا ۷۰ درصد، این پدیده به سمت سواحل مکران و هرمزگان متمایل خواهد بود، جلوی خسارت ها تا حد ممکن گرفته شود.

وی تاکید کرد: با وزش باد شدید احتمال شکسته شدن درختان و تخریب سازه های موقت مثل سازه های تبلیغاتی وجود دارد لذا باید نسبت به استحکام سازه های موقت اقدام شود و یا تا حد امکان شهروندان از این سازه ها فاصله بگیرند و دور شوند. با توجه به اینکه ممکن است بارش های سنگین اتفاق بیافتد و ابگرفتگی شدید داشته باشیم بنابراین باید شهرداری‌ها و سازمان‌های اب و فاضلاب نسبت به پاکسازی کانال‌ها و دهنه پل‌ها اقدام و تجهیزات لازم را برای تخلیه آب مهیا کنند.

وی افزود: مردم طی فردا و پس فردا در جنوب سیستان و شرق هرمزگان باید از چرای دام و قرارگیری در مسیر سیلاب ها خودداری کنند./ ایسنا 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پیش بینی سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار هواشناسی نارنجی در چهار محال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیرکل هواشناسی استان گفت: فعالیت این سامانه از روز دوشنبه ۱۷ اردبیهشت آغاز و تا سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد.
چراغپور افزود: رگبار باران و رعد و برق، صاعقه، وزش باد به نسبت شدید تا شدید، احتمال رخداد تگرگ و مه، سیلابی شدن مسیل ها، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها، آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب از جمله مخاطرات این سامانه است.

دیگر خبرها

  • ببینید | هشدار جدی هواشناسی به مردم؛ بارش شدید تگرگ و باران در این استان‌ها/ هوای کدام استان‌ها سرد می‌شود؟
  • هشدار هواشناسی به مسافران شمال کشور
  • ببینید | هواشناسی هشدار داد؛ بارش شدید باران در راه این استان‌ها
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان ۲۵ استان
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • صدور هشدار هواشناسی نارنجی در چهار محال و بختیاری
  • بارش بهاری و وقوع طوفان‌های لحظه‌ای همراه با صاعقه آسمان اصفهان را در بر می‌گیرد
  • صدور ششمین هشدار هواشناسی سطح زرد
  • هشدار سیل و طوفان و تگرگ به ۱۸ استان | تهران در خطر بارش‌های سیل‌آسا