Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 توفان چرخند حاره‌ای شاهین، جنوب سیستان و بلوچستان را درنوردید و مدارس شهرستان‌های چابهار، کنارک و دشتیاری را هم به تعطیلی کشاند.

از ظهرروز گذشته  بیشتر روستا‌های چابهار و دشتیاری، کنارک، راسک و قصرقند، آسمانی به رنگ خاک را تجربه کردند.

 ستاد بحران سیستان و بلوچستان هم در مرکز استان و هم در جنوب تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی دستگاه‌های امداد رسان هم به حالت آماده باش درآمدند.

مسئولین مدیریت بحران از مردم می‌خواهند تا فروکش کردن توفان از خانه‌ها خارج نشوند، قایق‌های صیادی‌ها هم اجازه ورود به دریا را ندارند.

چرخند شاهین ۱۵۰ کیلومتر دیگر به سمت چابهار پیشروی کرد

حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: چرخند شاهین منطبق با انتظارات هواشناسی ۱۵۰ کیلومتر دیگر به چابهار نزدیک شد به طوریکه چشم طوفان در کمتر از ۳۰۰ کیومتری از این بندر قرار دارد.

محسن حیدری افزود:در حال حاضر فاصله چشم طوفان تا بندر گواتر در جنوب شرق چابهار نیز به کمتر از ۲۰۰ کیلومتر رسیده است. این در حالی است که روز گذشته این فاصله حدود ۷۰۰ کیلومتر بود.

وی افزود: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش یابی و مدل‌های جوی انتظار می‌رود چرخند شاهین همچنان به سمت دریای عمان حرکت کند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همانطور که انتظار می‌رفت شاهین حالا به یک طوفان سیکلونی شدید تبدیل شده و پیش بینی می‌شود سرعت وزش باد‌های آن در فراساحل به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و حتی بیشتر از آن نیز برسد.

حیدری خاطرنشان کرد: بارش شدید، رعد و برق و صاعقه، تندباد‌های شدید و گردوخاک، سیلاب، بالاآمدن آب دریا و رودخانه‌های فصلی، افزایش ارتفاع موج و متلاطم شدن دریا مهمترین مخاطرات جوی متأثر از این چرخند حاره‌ای است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر آسمان بخش وسیعی از نیمه جنوبی استان پوشیده از ابر‌های این چرخند حاره‌ای است و رفته رفته بر ضخامت این ابر‌ها افزوده می‌شود.

توفان حاره‌ای مدارس جنوب سیستان و بلوچستان را به تعطیلی کشاند

 دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با صدور اطلاعیه‌ای از تعطیلی مدارس جنوب استان بر اثر توفان حاره‌ای خبر داد.

با توجه به اخطار سازمان هواشناسی مبنی بر فعالیت توفان حاره‌ای «شاهین» در جنوب استان و بنا بر تصمیم ستاد مدیریت بحران استان، مدارس شهرستان‌های کنارک، چابهار و دشتیاری امروز شنبه ۱۰ مهر تعطیل اعلام شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات برای مقابله با توفان در جنوب استان گفت: قطعا محدودیت تردد را در طول جاده‌ها خواهیم داشت ساکنان مناطق جنوبی هم از خروج از منازل، حضور در مناطق پر خطر و اتراق در اطراف رودخانه‌ها خودداری کنند تا حادثه‌ای پیش نیاید.

آب و فاضلاب از احتمال قطعی آب در جنوب سیستان و بلوچستان خبر داد

روابط عمومی آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از احتمال قطعی آب تحت تاثیر توفان حاره‌ای و لزوم ذخیره‌سازی آن در جنوب این استان تاکید کرد.

 به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، با توجه به صدور هشدار فوری سازمان هواشناسی استان مبنی بر وقوع توفان حاره‌ای و فعالیت این سامانه در مناطق جنوب شرقی سواحل چابهار تا جاسک، همراه با توفان شدید و بارش باران، احتمال تحت تأثیر قرار گرفتن تأسیسات شبکه و قطعی آب وجود دارد.

این اطلاعیه می‌افزاید: خواهشمند است نسبت به ذخیره‌سازی آب اقدام لازم را انجام داده و به دلیل غیرقابل پیش‌بینی بودن اتفاقات و لزوم احتیاط همه‌جانبه، مصرف آب را به منظور رفاه حال خود مدیریت کنید.

به گفته مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان قطعا محدودیت تردد در طول جاده‌ها را خواهیم داشت و ساکنان مناطق جنوبی خروج از منازل، حضور در مناطق پرخطر و از اطراق در اطراف رودخانه‌ها خودداری کنند تا حادثه‌ای پیش نیاید.

در صورت لزوم دستور تخلیه روستا‌های در معرض خطر صادر می‌شود

مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها برای روستا‌هایی که در معرض سیل و طوفان هستند دستور تخلیه است که توسط فرمانداران تنظیم و اقدام می‌شود.

علیرضا شهرکی مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها برای روستا‌هایی که در معرض سیل و طوفان هستند دستور تخلیه است که توسط فرمانداران تنظیم و اقدام می‌شود.

وی گفت: نیرو‌های امدادی و خدماتی هم به صورت آماده باش در منطقه حضور دارند و به مردم اعلام کردیم امروز که فرصتی برای تامین نان و مایحتاج عمومی آن هاست مراجعه و اقدام کنند.

وی افزود: امکانات، ماشین آلات و عدوات مورد نیاز اقداماتی بحران توسط دستگاه‌های اجرایی به منطقه منتقل شده و مدیران اجرایی هم در همان محل وقوع طوفان مستقر هستند.

وی گفت: در جلسه اضطراری امروز و فردا هم برگزار می‌شود و کار را در میدان رصد می‌کنیم و توصیه مان این است که مردم تردد‌های غیرضروری در محور‌های مواصلاتی نداشته باشند.

شهرکی افزود: قطعا محدودیت تردد را در طول جاده‌ها خواهیم داشت، ساکنان مناطق جنوبی هم از خروج از منازل، حضور در مناطق پر خطر و اتراق در اطراف رودخانه‌ها خودداری کنند تا حادثه‌ای پیش نیاید.

وی گفت: در حال حاضر وزش باد ناشی از طوفان وارد منطقه ما شده و در برخی از نقاط گزارش بارندگی داشتیم، امشب سامانه اصلی ورود می‌کند و تا حداکثر یک شنبه از منطقه ما خارج خواهد شد.

دشتیاری، زرآباد، کنارک و چابهار مهم‌ترین شهرستان‌های در معرض خطر مستقیما در ساحل هستند و، چون طوفان دارای دامنه‌ای تا ۱۰۰ کیلومتری ساحل است قصرفند، فنوج، سرباز و راسک را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.

مردم به شایعات و بزرگ نمایی فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه توجه نکنند

مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان گفت: مردم به شایعات و بزرگ نمایی فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه توجه نکنند و این موضوع از طریق صدا و سیمای استان به سمع و نظر مردم خواهد رسید.

 کردستانی مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان وبلوچستان در جلسه کمیته رسانه و فضای مجازی استان که با محوریت طوفان‌های حاره‌ای برگزار شد گفت: هدف از تشکیل جلسه اطلاع رسانی دقیق‌تر اخبار طوفان حاره‌ای و خسارت احتمالی آن و مدیریت صحیح رسانه‌ای این موضوع بود.

وی افزود: از آنجایی این موضوع توسط استاندار به خوبی در حال مدیریت است، از مردم استان تقاضا می‌شود توصیه‌های رسانه‌ها و مسئولین را جدی بگیرند و از طریق رسانه‌های رسمی اطلاعات و اخبار را دریافت کنند.

کردستانی گفت: مردم به شایعات و بزرگ نمایی فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه توجه نکنند و این موضوع از طریق صدا و سیمای استان به سمع و نظر مردم خواهد رسید.

تاکید استاندار بر آمادگی تمامی دستگاه‌های اجرائی و خدماتی سیستان و بلوچستان/مردم توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:در کنار آماده باش کامل دستگاه‌های اجرائی و خدماتی استان از مردم عزیز درخواست می‌کنیم تا به توصیه‌های ایمنی و اطلاعیه هائی که از سوی ستاد بحران صادر می‌شود توجه کافی داشته باشند.

حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار امشب خود با رئیس و اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هر چند امیدواریم بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی، تداخل طوفان‌های تابستانی منطقه سیستان از اثرات تخریبی توفند شاهین در شهرستان‌های جنوبی استان بکاهد، امّا لازم است تمامی دستگاه‌های اجرائی و ستاد بحران استان برای برخورد با بدبینانه‌ترین شرایط جوی آماده باشند.

هم اکنون معاون عمرانی استانداری و مدیر بحران استان در منطقه حضور دارند و آخرین وضعیت جوی و پیش بینی‌های هواشناسی به صورت لحظه به لحظه کنترل می‌شود.

در کنار آماده باش کامل دستگاه‌های اجرائی و خدماتی استان از مردم عزیز درخواست می‌کنیم تا به توصیه‌های ایمنی و اطلاعیه هائی که از سوی ستاد بحران استان صادر می‌شود توجه کافی داشته باشند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طوفان حاره ای وضعیت آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد