Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، نادر پسنده درباره آخرین وضعیت توفان حاره‌ای چرخنده در سواحل مکران اظهار کرد: این توفان در حال حاضر در نزدیکی سواحل چابهار قرار دارد اما بخش عمده قدرت آن در داخل دریاست.

به نوشته مهر وی افزود: این توفان در حال حرکت به سمت سواحل ایران است.

مدیرکل حفاظت و ایمنی دریایی سازمان بنادر و دریا نوردی گفت: از روز سه شنبه ۶ شهریور که خبر احتمال وقوع توفان حاره‌ای چرخنده به سازمان بنادر واصل شد، علی رغم اینکه پیش بینی مدل‌های این توفان دشوار بود و ۴ مدل برای این توفان در نظر گرفته شده بود، ما سخت‌ترین حالت را که وقوع آن در آب‌های ایران است را در نظر گرفتیم که وارد دریای عمان و سواحل مکران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این فرضیه تا حدودی عملی شد و توفان وارد آب‌های ایران شده است؛ بر همین مبنا به تمام تأسیسات و سازمان و ارگان‌هایی که در سواحل مکران ذی‌نفع هستند، اطلاع رسانی کردیم.؛ بلافاصله کمیته بحران مقابله با توفان را در سازمان بنادر تشکیل دادیم و در آن سازمان هواشناسی، شیلات، محیط زیست، شرکت فلات قاره، شرکت ملی نفتکش، نیروهای مسلح و… عضو شدند.

پسنده یادآور شد: سازمان بنادر هم نسبت به ایمن سازی تجهیزات بندری و اسکله‌ها وارد عمل شد؛ ترددهای دریایی را هم ایمن سازی کردیم، شیلات هم همه ماهیگیران و صیادان را مکلف کرد که به ساحل برگردند و دیگر در دریا باقی نمانند.

وی با اشاره به هماهنگی‌ها با پس کرانه شامل آتش نشانی و اورژانس، تصریح کرد: آماده‌باش تیم امداد و نجات را هم در صورت نیاز اجرایی کردیم؛ سایت‌های جست‌وجو و نجات هم به گوش هستند؛ همه نهادهای دریایی در آمادگی کامل قرار دارند.

این مقام مسئول در سازمان بنادر با بیان اینکه تا کنون هیچ گزارشی از کشته یا مفقودی در اثر توفان حاره‌ای چرخنده نداشته‌ایم، گفت: با توجه به اینکه همه کشتی‌ها و شناورها به ساحل فراخوانده شدند، تا کنون هیچ گونه خسارتی به ما اعلام نشده است.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع که هیچ خسارتی نداشته‌ایم، ناشی از آمادگی‌ای است که ایجاد کرده‌ایم و اگر این آماده‌باش را به دستگاه‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط نداده بودیم، قطعاً خسارات سنگینی داشتیم؛ اگر صیادان در دریا مانده بودند، امکان بازگشت آنها یا یافتن مفقودان نبود. جرثقیل‌های بندری هم ایمن سازی شده است و اگر این پیش‌بینی‌ها نشده بود، توفان جرثقیل‌های بندری را تخریب می‌کرد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: طوفان حاره ای تلفات جانی سواحل مکران سازمان بنادر حاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ۲۱۵ طوفان الاقصی|۶۰۰ هزار کودک همچنان در رفح

جنگ غزه در حالی به تدریج وارد هفتمین ماه خود می‌شود که بمباران‌ها همچنان ادامه دارد و همزمان جامعه بین‌المللی جز هشدار اقدامی برای ممانعت از یورش زمینی به رفح، انجام نمی‌دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، 215 روز از جنگ در غزه می‌گذرد و ارتش اشغالگر از دو روز پیش وارد بخش شرقی رفح شده و تنها گذرگاه غزه به مصر را به اشغال خود در آورده است؛ اقدامی که به طور کامل ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرده است و همزمان بمباران مناطق مختلف غزه به خصوص رفح تشدید شده است.

در این میان صدای هشدارها و محکومیت‌های جهانی همچنان بلند است و دولت‌های غربی نیز جز ابراز نگرانی اقدامی از پیش نمی‌برند. طبق آخرین آمار 113 هزار نفر شهید و مجروح شده‌اند که 70 درصد آن‌ها زنان و کودکان هستند؛ پیکر حدود 10 هزار نفر نیز همچنان زیر آوار ساختمان‌ها مانده است.

رژیم اشغالگر برای کاهش حساسیت جهانی مدعی شده است که یورش به رفح «یک عملیات محدود و تاکتیکی» خواهد بود؛ ادعایی که با حجم بمباران‌ها و همچنین اشغال گذرگاه رفح و همچنین محور فلادلفیا همخوانی ندارد.

معاون دبیرکل سازمان ملل: 600 هزار کودک در رفح زندگی می‌کنندرسانه عبری زبان هدف بعدی ارتش اسرائیل در رفح را اعلام کرد

کاربران محترم مهمترین تحولات دویست‌ و پانزدهمین روز عملیات طوفان الاقصی را در ادامه دنبال کنید:

****************************************

مصر: اسکله آمریکا هرگز جای گذرگاه رفح را نمی‌گیرد

 «احمد ابو زید» سخنگوی وزارت خارجه مصر شامگاه سه شنبه در یک برنامه تلویزیونی گفت که گذرگاه رفح اصلی‌ترین مسیر برای ورود کمک‌ها به غزه است و طرح‌هایی مانند «اسکله» یا گذرگاه دیگر برای جایگزینی با گذرگاه رفح توهم است.

معاون دبیرکل سازمان ملل: 600 هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند

مارتین گریفیث معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه گفت که دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه رفح و تهاجم زمینی در این شهر منجر به مرگ تعداد بیشتری از ساکنان و مهاجرت اجباری خواهد شد.

گریفیث افزود: تیم‌های ما همچنان در رفح، جایی که بیش از یک میلیون نفر از جمله 600 هزار کودک در آن به سر می‌برند، حضور دارند.

کشف پیکر 62 شهید در محوطه بیمارستان الشفاء

خبرگزاری شهاب به نقل از سازمان امدادرسانی غزه از کشف پیکر 62 نفر از جمله زنان و کودکان در محوطه بیمارستان الشفاء در غزه خبر داد

الازهر: ورود تانک‌های اسرائیلی به گذرگاه رفح جنایت جنگی است

دانشگاه الازهر مصر در بیانیه‌ای به شدت تهاجم تانک‌های ارتش اشغالگر به گذرگاه رفح را محکوم کرد. در بیانیه الازهر آمده است که این تهاجم یک جنایت جنگی همه جانبه است

7 شهید و 14 مجروح در بمباران یک خانه در غزه

در پی بمباران خانه‌ای در محله الزیتون در شهر غزه طبق آخرین آمار تاکنون 7 نفر شهید و 14 تن دیگر زخمی شده‌اند.

دیگر خبرها

  • روز ۲۱۵ طوفان الاقصی|۶۰۰ هزار کودک همچنان در رفح
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • توضیحات استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی در تهران
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به جنوب سرزمین های اشغالی | جزئیات آمار مقاومت عراق در ۲۰۰ روز پس از طوفان الاقصی
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • جنگ علیه غزه وارد هشتمین ماه خود شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می شود