Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر پسنده مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر در گفت و گو با  خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با بیان اینکه طوفان حاره‌ای سواحل جنوبی کشور تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت گفت: از سه شنبه هفته گذشته (ششم مهرماه) که اولین پیش‌بینی‌ها از احتمال ورود طوفان حاره‌ای اعلام شد بلافاصله کمیته بحران با مقابله با خطرات احتمالی این طوفان را برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: از همان روز سه شنبه اولین گزارشات پیش‌بینی ازاین طوفان حاره‌ای را دریافت کردیم و اعلام کردیم که احتمال ورود این طوفان به دریای عمان وجود دارد.

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر با بیان اینکه بر مبنای پیش بینی هواشناسی چهار سناریو احتمالی را مطرح کردیم که در دو سناریو این احتمال را دادیم که این طوفان وارد دریای عمان می‌شود، افزود: فرض را بر بدترین حالت در نظر گرفتیم و این احتمال را قوی دانستیم که طوفان وارد دریای عمان می‌شود که متاسفانه همین احتمال به وقوع پیوست و طوفان وارد دریای عمان شد.

پسنده تاکید کرد: کمیته بحران متشکل از نمایندگان سازمان بنادر، هواشناسی، شیلات، شرکت نفت و تمام دستگاه‌هایی که با این موضوع درگیر بودند تشکیل شد در سازمان بنادر هم به صورت تفکیک شده بین بخش‌های دریایی و بندری و فنی این کمیته شکل گرفت. از این رو از سه شنبه هفته گذشته تمام بخش‌ها آماده بودند و به شناوری اجازه خروج از بندر ندادیم. شیلات به تمام شناور‌های صیادی هشدار داد تا به اسکله بازگردند.

پسنده یادآور شد: سازمان بنادر هم نسبت به ایمن سازی تجهیزات بندری و اسکله‌ها وارد عمل شد؛ تردد‌های دریایی را هم ایمن سازی کردیم، شیلات هم همه ماهیگیران و صیادان را مکلف کرد که به ساحل برگردند و دیگر در دریا باقی نمانند.

پسنده با اشاره به هماهنگی‌ها با پس کرانه شامل آتش نشانی و اورژانس، تصریح کرد: آماده‌باش تیم امداد و نجات را هم در صورت نیاز اجرایی کردیم؛ سایت‌های جست‌وجو و نجات هم به گوش هستند؛ همه نهاد‌های دریایی در آمادگی کامل قرار دارند.

او بیان کرد: این موضوع که هیچ خسارتی نداشته‌ایم، ناشی از آمادگی است که ایجاد کرده‌ایم و اگر این آماده‌باش را به دستگاه‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط نداده بودیم، قطعاً خسارات سنگینی داشتیم؛ اگر صیادان در دریا مانده بودند، امکان بازگشت آن‌ها یا یافتن مفقودان نبود. جرثقیل‌های بندری هم ایمن سازی شده است و اگر این پیش‌بینی‌ها نشده بود، طوفان جرثقیل‌های بندری را تخریب می‌کرد.

پسنده بیان کرد: با وجود هشدار‌های بسیار زیادی که شیلات به شناور‌های صیادی داده یکی از لنج هاهنگام برگشت به ساحل دچار نقص فنی شد و لنج دیگری هم که برای کمک به لنج صیادی به منطقه اعزام شده بود هم در هنگام بازگشت اسیر طوفان شده و هر دوی آن‌ها غرق شدند.

این مقام مسئول  افزود: تا کنون هیچ گزارشی از کشته یا مفقودی در اثر طوفان حاره‌ای چرخنده نداشته‌ایم.

او با بیان اینکه با اقدامات انجام شده به جز این دو لنج خسارت جدی دیگری ناشی از وقوع طوفان شاهین گزارش نشده است، گفت: خوشبختانه توانستیم با همکاری دستگاه‌های مرتبط بخش‌های دریایی و بندری را کنترل کنیم. با اورژانس و آتش‌نشانی مناطق هماهنگ عمل شد و بخش بندری در این مدت زمان کوتاه تمام تجهیزات خود را ایمن سازی و مهار کرد. در حال حاضر هم تمام واحد‌های امدادی در حال آماده‌باش هستند.

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر ادامه داد: اینکه طوفان شاهین چه تاریخی از کشور خارج می‌شود تابع مدل‌ها و پیش‌بینی‌ها است و بر مبنای پیش‌بینی‌های انجام شده تا روز دوشنبه از منطقه ایران دور می‌شود و به منطقه عمان وارد می‌شود، اما به هرحال سازمان مرجع سازمان هواشناسی است و می‌تواند دراین باره به صورت دقیق‌تر اظهار نظر کند.

پسنده یادآور شد: خوشبختانه همکاری تمامی دستگاه‌ها برای جلوگیری از وارد شدن خسارات به بخش‌های مختلف بسیار خوب بوده و پیش بینی‌های سازمان هواشناسی در این بخش مانع وارد شدن خسارت شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طوفان شاهین هواشناسی طوفان حاره ای سازمان بنادر پیش بینی ها دریای عمان ایمن سازی دستگاه ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی وزیر صنعت معدن و تجارت کابینه سیزدهم، شامگاه دوشنبه وارد استان مرکزی، پایتخت صنعتی کشور شد و در شهرستان اراک، در پاویون مورد استقبال رسمی استاندار مرکزی، مسؤولان استانی و شهرستانی قرار گرفت.

در این سفر قرار است امروز سه شنبه وزیر در سی و دومین همایش بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک حضور پیدا کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه سفر خود با فعالین اقتصادی و تشکل‌های حوزه صنعت نشست خواهد داشت و از شرکت دانش بنیان انرژی صنعت خاورمیانه در اراک، بازدید می‌کند.

کد خبر 6098853

دیگر خبرها

  • افزایش دما از جمعه و ادامه بارش‌های بهاری
  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • افزایش تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • گروسی وارد تهران شد
  • قیمت روز محصولات سایپا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر