Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - چرخند یا به عبارتی طوفان حاره‌ای «شاهین» در پی عبور از مسیر سواحل جنوب سیستان و بلوچستان خسارات متعددی به زیرساخت‌های منطقه وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، چرخند یا به عبارتی طوفان حاره‌ای «شاهین» در پی عبور از  مسیر سواحل جنوب استان سیستان و بلوچستان خسارات متعددی به زیرساخت‌های منطقه وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوفان 710 میلیارد ریال به شبکه توزیع برق خسارت زد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: طوفان حاره‌ای شاهین بیش از 710 میلیارد ریال به شبکه توزیع برق شهرهای چابهار، دشتیاری، قصرقند و راسک خسارت وارد کرده است.

خلیل عوض‌زاده افزود: 45 اصله پایه فشار ضعیف و متوسط، 53 کیلومتر سیم پارگی شبکه فشار ضعیف و متوسط، 14 کیلومتر کابل سرویس مشترکان و آسیب دیدگی 10 تا 30 درصدی بیش از 150 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع نیروی برق این استان است.

وی با اشاره به تعداد 162 مورد خاموشی در فیدرهای فشار متوسط تحت تاثیر طوفان حاره‌ای رخ داده رفع خاموشی شد و افزود: همچنین با تلاش شبانه‌روزی 36 تیم عملیاتی، 725 مورد خاموشی مشترکین این منطقه که دچار پارگی کابل سرویس شده برطرف شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: 12 گروه پیمانکار با تجهیزات کامل شامل هشت دستگاه جرثقیل و هفت دستگاه بالابر جهت پایداری شبکه برق در این منطقه فعالیت کردند.

عوض‌زاده افزود: با فروکش کردن طوفان عملیات ترمیم و اصلاح شبکه روستایی از جمله عورکی و وشنام  با کاهش طوفان، سرعت یافته و خطوط اصلی پایدار شده و در حال حاضر تمام نیروهای عملیاتی به رفع خاموشی‌های پراکنده مشترکان و اصلاح نواقص شبکه در منطقه با تمام ظرفیت در منطقه فعال هستند.

آخرین وضعیت طوفان حاره‌ای در سواحل مکران و دریای عمان/ آماده‌باش تمام مدیران سیستان و بلوچستان/ 2 لنج غرق شدتازه‌ترین اخبار از طوفان حاره‌ای| زخم شاهین بر پیکر مکران / 5 صیاد مفقود و ده‌ها لنج و قایق صیادی در پسابندر آسیب دید + فیلمتوفان حاره‌ای در مسیر سواحل شرق هرمزگان/ صدور هشدار سطح قرمز دریایی/ ارتفاع موج به چهار متر می‌رسد

خسارت‌های طوفان در سواحل مکران به سرعت برآورد و جبران می‌شود

حسین مدرس خیابانی با حضور در مناطق طوفان‌زده چابهار اظهار داشت: مسیر طوفان تغییر کرده و اوضاع آرام شده و دستگاه‌های خدمات‌رسان در حال بررسی مشکلات وخسارت‌های برجا مانده از طوفان هستند. خسارت‌های ناشی از طوفان حاره‌ای شاهین در سواحل مکران به‌ویژه شهرستان‌های دشتیاری، چابهار، کنارک و زرآباد، نیکشهر، راسک و قصرقند سریعاً بررسی، برآورد و از طریق ستاد مدیریت بحران و مسوولان مرتبط جبران خواهد شد.

وی با اشاره با اینکه طوفان حاره‌ای از سواحل چابهار دور شده، گفت: از همه دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد مدیریت بحران و نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم و مسئولان در رده‌های مختلف بابت تلاش‌ها و زحمات و حضور میدانی در مناطق مختلف و بازدیدها از مناطق طوفان‌زده قدردانی می‌کنم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: متاسفانه سیلاب و طوفان به حوزه شیلات خسارات جدی وارد کرده به طوری که دو لنج شکسته و خسارت دیده‌اند و پنج صیاد بندر پسابندر دشتیاری مفقود شده‌اند. 

مدرس خیابانی اضافه کرد: در پی این طوفان بخش‌هایی از زیرساخت‌ها خصوصا تاسیسات برق و جاده‌ها آسیب دیده و در حال بررسی و برآورد سایر خسارت‌ها هستیم.

وی ادامه داد: سرعت باد 80 کیلومتر بوده و این وزش به شبکه برق خسارت میلیاردی وارد کرده و امیدواریم قطعی برق در همه مناطق مرتفع شود و باید عنوان کنم تلاش‌ها برای یافتن صیادان مفقود شده همچنان ادامه دارد. راه‌های مواصلاتی بازگشایی شده و مشکلی برای تردد مردم شهری و روستایی وجود ندارد و اوضاع تحت کنترل است.

استاندار سیستان و بلوچستان هدف از بازدید از منطقه مرزی و بازارچه ریمدان را بررسی مشکلات تجار و بازرگانان و خسارت‌های طوفان عنوان و خاطرنشان کرد: برق این منطقه مرزی بر اثر شکستن تیرهای برق قطع شده و فعالیت بازارچه را کُند کرده است.

جست و جو برای یافتن صیادان مفقود شده ادامه دارد

استاندار سیستان و بلوچستان ضمن بازدید از محل غرق شدن دو لنج صیادی در "پسابندر" واقع در نقطه صفر مرز دریایی ایران و پاکستان، اظهار داشت: پیگیری و عملیات جست و جو برای یافتن صیادان مفقود شده ادامه دارد.

مدرس خیابانی با حضور در جمع صیادان و قشرهای مختلف مردمی، ضمن ابراز همدردی با خانواده صیادان غرق شده بر اثر طوفان حاره‌ای شاهین، گفت: پیگیری برای یافتن صیادان مفقود شده ادامه دارد و پس از مناسب شدن وضعیت جوی، بالگرد نیز اعزام می‌شود تا عملیات جست و جو و نجات با سرعت بیشتری انجام شود.

وی به مدیران و اعضای ستاد مدیریت بحران استان و مسوولان مستقر در دشتیاری و چابهار تاکید کرد با تمام تلاش و توان به خدمات‌رسانی بپردازند.

انتهای پیام/392/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان برای یافتن صیادان مفقود شده سیستان و بلوچستان طوفان حاره ای زیرساخت ها وارد کرده خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان

معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین، ۲۱ رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود ۴۰ درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد. - اخبار استانها -

اله‌بخش ریگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: لزوم توجه به پیوست‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌‌گذاری در منطقه است احساس می ‌شود.

معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین‌ماه، 21 رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود 40 درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد. علاوه بر شهرهای ساحلی، شهرهای مرکزی استان نیز رکوردهای بارشی ثبت کردند. بیشترین بارش در مناطق ساحلی استان در کنارک و زرآباد ثبت شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های اقتصادی و اجتماعی مناطق تحت تاثیر سیل، گفت: بیشتر آنها از کشاورزی و صیادی و باغات موز در مناطقی مانند زرآباد امرار معاش می‌‌کنند. بارش‌های اخیر برای فعالیت‌‌های تجاری و گردشگری منطقه مشکل‌‌زا شد.

ریگی تاکید کرد: با توجه به تجربه سیل اخیر، لزوم توجه به پیوست‌‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌گذاری در منطقه است احساس می‌‌شود چرا که با استفاده از پیوست‌‌های اقلیمی می‌‌توان تهدیدهای ناشی از مخاطرات و بلایای طبیعی را کنترل و مدیریت کرد. در این شرایط لزوم احداث سایت رادار در منطقه نیز احساس می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • اقدام خارج از ضوابط یکی از سربازان کلانتری ایرانشهر در دست بررسی قرار دارد
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان